Туристсько - краєзнавча естафета

10 жовтня в зеленій зоні проходила міська туристсько – краєзнавча естафета в якій взяли участь сімейні команди 8 загальноосвітніх шкіл та Центру – комплексу позашкільної роботи.

Татусі, мами, їх діти і навіть один дідусь з величезним ентузіазмом долали смугу перешкод – переправу, купини, «маятник», «колоду», вправно їздили на велосипедах, складали намет, змагалися на етапі «Краєзнавчий кросворд» та виконували сімейними тріо туристичні пісні. Капітанами команд обрали всі без виключення дітей.

Веселий настрій, щедре осіннє сонце та краса рідного краю сприяли успішному виступу команд, а смачний чай з трав, який приготували на багатті ветеран туристичного руху, турорг Марганецької гімназії Ольга Володимирівна Дрешпак, додали сил і енергії учасникам змагань та суддям.

Дружба, любов, взаєморозуміння, активний відпочинок дітей та батьків – ось головні ознаки нашого заходу.

Кожна команда змогла якнайкраще проявити себе на естафеті, за що була нагороджена грамотами управління освіти. А переможцями стали сім’ї: Калінкіних – мама Надія, тато Павло та син Богдан – І місце (НВК – ліцей № 10); Бугайцових – мама Оксана, тато Віктор, донька Вікторія – ІІ місце (Марганецька гімназія); Любченків – мама Валентина, син Олександр, донька Оксана – ІІІ місце (ЦКПР)

Вітаємо переможців! Туристичні старти чекають тих, хто любить природу, рух, екстрим!

В.Д. Безверха, методист ЦКПР.

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.