Дружній колектив комунального закладу «Міський центр-комплекс позашкільної роботи» з повагою та гордістю вітає з Днем народження КАРПОВУ ГАННУ ОЛЕКСАНДРІВНУ, художнього керівника дитячого народного вокально-фольклорного ансамблю «Веселі нотки».

Вже 40 років Ганна Олександрівна очолює ансамбль, даруючи шанувальникам неповторну насолоду від виступів колективу. Своєю любов’ю до рідного краю та мистецтва ця видатна жінка надихає нас любити українську культуру і фольклор.

Частинку свого співучого серця і широкої душі Ганна Олександрівна віддала своїм талановитим вихованцям, які теренами української естради досягли великих успіхів .

Ганно Олександрівно, Ваш професіоналізм і наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток культури нашого міста, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування.

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження від усіх своїх колег. Побажання наші щирі, хоч і не нові: великого людського щастя, величезної любові, бадьорості, завзяття і міцного здоров’я. Також бажаємо постійного творчого натхнення, феєричних задумів і планів!

Ці теплі слова ми присвячуємо Вам:

Бажаєм щастя і достатку,

Ясного неба і тепла,

В житті Вам згоди й порядку,

Щоб доля світлою була.

В роботі – успіхів, везіння,

У справах – вічного горіння!

Від душі любові Вам бажаєм,

І хай Вам Господь Бог допомогає.

З повагою, колектив КЗ «МЦКПР»

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.